ROI Workshops in Nederland

De eendaagse "ROI introduction" workshop

Deze workshop is gericht op senior O&T professionals.

Na afloop hebben de deelnemers een goed inzicht hoe de ROI methode in hun organisatie succesvol toegepast kan worden.

De tweedaagse "ROI Foundation  introduction" workshop

Deze tweedaagse intensieve workshop gericht op O&T professionals die kennis willen opdoen over het meten en rapporteren van de impact (ROI) van opleidingsresultaten op de doelstellingen van een organisatie,

 Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers een praktijk case laten beoordelen, om zich te kunnen kwalificeren voor de ROI Foundation Award (geaccrediteerd door Abdi / Edexcel).

De driedaagse "ROI Evaluator Award" workshop

Deze driedaagse workshop omvat het evalueren van bedrijfsdoelstellingen, gegevens analyse en rapporteren. Hierbij wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan technieken zoals "effect isolatie", ROI en BCR berekening en conversie naar monetaire waarden.

 Dit is een zeer intensieve workshop waarbij gebruik gemaakt wordt van case studies voor analyse en rapportage, en het maken en presenteren een volledig ROI plan.

De deelnemers worden sterk aangemoedigd na de workshop om een optionele beoordeling op de werkplek te verrichten die, indien succesvol, wordt bekroond met de Britse ROI Evaluator Award (geaccrediteerd door Abdi / Edexcel).