Management

Tracoin heeft track record van diepgaande expertise in Kwaliteitsmanagement, Internationaal Projectmanagement, Bedrijfsproces Analyses en gestructureerd systeem testen. Tracoin heeft onderwijs en training gegeven aan 100 managers, 140 kwaliteitsmanagers en 350 auditors in Kwaliteitsmanagement en Bedrijfsproces Analyses. Tracoin heeft het met succes meer dan 70 projecten opgeleverd, waarbij de (vaak zeer ambitieuze) projectdoelstellingen werden gerealiseerd.

Tracoin heeft een sterke en aantoonbare achtergrond in het leiding geven aan toonaangevende nationale en internationale, multidisciplinaire en multiculturele project teams met succesvolle realisatie en implementatie van IT-systemen. Werkgebieden: IT Governance / IT Security, IT Architecture ontwerp, installatie en set-up van ERP-systemen, software ontwikkeling en integratietesten met behulp van formele SLDC, de uitvoering van (Web Based) Technische Infrastructuur, System Cutover en Organizing User Communities.

De projectgroottes variŽren tussen de 30K en 10Mln euro, en Tracoin heeft intensief gewerkt op het gebied van Kwaliteitsmanagement, Projectmanagement en Systeemintegratie, ERP-systeemmanagement, data migratiestrategieŽn en go-live management.