Samenwerking met abdi ltd.

Tracoin werkt sinds Januari 2011 nauw samen met abdi ltd. voor het verspreiden en toepassen van de specifieke kennis op het gebied van de ROI methodologie. abdi werkt zeer nauw samen met het "ROI Institute T", en is sinds 2006 zeer succesvol actief in de UK op gebied van het meetbaar maken van de resultaten van opleidingen en trainingen. Zij adviseren een groot aantal organisaties bij de implementatie van de methodologie, en het uitvoeren van evaluaties.

abdi ltd.  heeft een formeel kwalificatie programma opgezet voor het overdragen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de ROI Methodologie T succesvol te kunnen toepassen. Dit omvat vijf kwalificatie niveaus en is door Edexcel in de UK geaccrediteerd.

De workshops die onderdeel zijn van dit kwalificatie programma worden in 2011 door Tracoin ook in Nederland georganiseerd. De workshops worden door Jane Massy en Jeremy Harrison van abdi ltd. geleid. Zij zijn de oprichters van abdi.ltd en hebben beide een langdurige ervaring in het organiseren en evalueren van opleidingen. De workshops zullen tevens door Roy Ackema van Tracoin begeleidt worden.

Alle workshops worden in de Engelse taal  gegeven, waarbij Roy Ackema, waar nodig, voor aanvullingen in het Nederlands verzorgt. Deze manier van werken heeft Tracoin al vele malen succesvol toegepast bij de in Nederland verzorgde "Lead Accessor" cursussen.

De volgende workshops worden in 2011 in Nederland aangeboden:

  • Een eendaagse "ROI introduction" workshop
  • De tweedaagse "ROI Foundation Award" workshop
  • De driedaagse "ROI Evaluator Award" workshop