Wie zijn wij

Tracoin is al sinds 1993 een betrouwbareen gedegen partner voor organisaties op het gebied van zorg,dienstverlening, industrie, bouw en detailhandel.


Wij begeleiden bij het initiŰren, plannen en realiseren van projecten op het gebied van:

- Kwaliteitsmanagement

- Informatievoorziening

- Leer Management

- Integrale beheersing vanbedrijfsprocessen

- Logistiek  

Goed ge´mplementeerde methoden ensystemen ter ondersteuning van integrale bedrijfsvoering betalen zich al snelterug in dekwaliteit en het rendement van de organisatie in zijn geheel.

Vanaf de start van het project voorzienwij uw medewerkers van goede informatie over het projectplan, de voortgang enhun rol bij de toepassing in het dagelijks werk. 


Bij onze methodiek voert onzeopdrachtgever de regie over het project, terwijl wij zorgen voor een degelijkeprojectplanning, regelmatige voortgangsbewaking, interne communicatie en hetproactief signaleren (en wegnemen) van mogelijke knelpunten.


Door onze ervaring zijn onze adviseursgewend om zich snel in uw specifieke situatie in te werken, en tonen een hogebetrokkenheid met uw project en de doelstellingen.

Tot heden heeft Tracoin meer dan 70projecten voor een groot aantal Nederlandse en Internationale opdrachtgeversgerealiseerd.