Develop competentie analyser

Carrières zijn uniek en persoonlijk. Ze evolueren over de levensduur van een persoon 'en bij te dragen aan hun persoonlijke, sociale en economische welzijn. Ze zijn ook een continue leven lang leren ervaring. Echter, medewerkers die actief hun loopbaan te ontwikkelen, meestal niet voldoende loopbaanbegeleiding ontvangen. Bovendien zijn deze werknemers gezicht veranderende arbeidsmarkt met een verminderde werkzekerheid, een langere loopbaan, en de groeiende vraag naar flexibele werknemers met een verhoogde mobiliteit.

Om te gaan met deze eisen, is er een behoefte aan robuuste leeroplossingen om werknemers te informeren over de huidige stand van de loopbaan en realistisch loopbaan ze kunnen bereiken. Cursisten moeten hun vaardigheden en het sociale netwerk waarin ze werken begrijpen. Zij hebben behoefte aan meta-cognitieve en reflecterende leermiddelen op loopbaanontwikkeling te informeren en te bouwen bewustzijn van waar ze zijn en waar ze terecht kunnen in hun loopbaan.

Het doel van de Develop-project is om een ​​adaptieve leeromgeving die dynamisch kleermakers de exploratie, begrip, en planning van leermogelijkheden en loopbaantrajecten in middelgrote en grote bedrijven te leveren. Het zal helpen werknemer leren door reflectie op transversale vaardigheden en sociaal kapitaal, als sleutel tot loopbaanontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling professionals te helpen bij het ontdekken van een optimale manieren om strategie en business bedrijf de doelstellingen met potentieel van de werknemer, loopbaanperspectieven, en verlangens te verenigen.